fbpx
Nätupplagan: 2022-05-24 10:05

Svenska Träskyddsföreningen
Svenska Träskyddsinstitutet

Nytt datum för föreningsstämma!

av | 2020 05 04 | Föreningen

Med anledning av gällande rekommendationer till följd av corona-pandemin kommer Svenska Träskyddsföreningens ordinarie föreningsstämma flyttas. Stämman planerades att genomföras den 4 juni i Stockholmstrakten. Nu blir det inte så.

Avsikten är att stämman genomförs senare i höst, men beslut om tidpunkt och genomförande fattas av styrelsen vid sammanträde den 4 juni. Enligt Träskyddsföreningens stadgar ska stämman hållas före utgången av november månad. Vi hoppas att vi då kan genomföra ett möte som vanligt och kanske även någon form av Träskyddsdagar.

Om ni har gjort förberedelser för att delta vid årsstämman den 4 juni kan ni avboka dessa. Vi återkommer i början av juni med nya datum och tider.

 

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2022-05-24
Cancel