Pressrum

Svenska Träskyddsföreningen publicerar kontinuerligt nyheter, marknads- och produktinformation och forskningsrapporter i såväl egen regi som i samarbete med institut och representanter för media.

I mer än fem decennier har föreningen verkat som företrädare för träskyddsbranschen och dess intressenter och har spelat en betydelsefull roll i moderniseringen och miljöanpassningen av industriföretagen i Sverige, Norden och Europa. Föreningen har också bidragit till den positiva utveckling och popularitet som branschföretagens produkter kunnat uppvisa i Sverige och Europa sedan ett par decennier.

Vi erbjuder representanter för media och journalister möjligheten att ta del av och använda vårt material för publicering.

Vi kallar det för media-kit och det består av högupplösta bilder och aktuella artiklar för återpublicering. Syftet med Media-kit är att erbjuda underlag, fakta och bilder. På hemsidan finns även mycket information allmänt tillgängligt som kan användas om källan anges. Många av bilder, texter och rapporter på våra hemsidor ägs av Träskyddsföreningen och får återpubliceras om källa, hänvisning och länk görs. En del material är dock inte ägt av oss och får inte återges utan att medgivande från rättighetsinnehavaren. 

Kontakta Fredrik Westin för mer information och inloggningsuppgifter.

Print Friendly, PDF & Email
Cancel