Nätupplagan: 2024-04-21 14:26

Tips om Svanens Webbinarium

av | 2021 04 15 | Evenemang, Marknad

Träskyddsföreningen vill tipsa om Svanes webbinarium då de talar om de nya kraven för Svanenmärkning av utemöbler, lek- och parkutrustning vilka innebär en ny fördel för den svenska träindustrin och för miljön. Tiden är 5 maj 2021 kl 10:00-12:00.

Länk till Svanens anmälningssida här!

 

Mailinbjudan från Svanen

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2024-04-21
Cancel