Träskyddsdagarna 2019

av | 2020-01-02, 10:04

Natur och teknik i en klimatsmart kombination för framtidens hållbara byggande

Träskyddsdagarna 2019 gick av stapeln den 7:e och 8:e november i Stockholm. Platsen var Flemming7 som är en konferensanläggning i bottenvåningen på Träskyddsföreningens nya kontor på Fleminggatan 7.

Efter första dagens konferens promenerade deltagarna till det nya mikrobryggeriet i gamla stan för en uppfriskande öl före båtturen till allmänna gränd på Djurgården. Kvällens höjdpunkt var givetvis Mamma Mia The Party på Tyrol.

Trots en sen kväll var (nästan) alla uppe i ottan och deltog på Träskyddsföreningens Extra föreningsstämma på fredagsmorgonen. Stämman beslutade att fastställa styrelsens förslag om oförändrade avgifter. Därefter vidtog presentationerna för dag två, på temat inspiration och goda exempel.

Dagen avslutades med gemensam lunch på Vapiano.

Cancel