fbpx
Nätupplagan: 2022-05-19 10:05

Svenska Träskyddsföreningen
Svenska Träskyddsinstitutet

Träskyddsdagarna 2019

av | 2020 01 02 | Föreningen

Natur och teknik i en klimatsmart kombination för framtidens hållbara byggande

Träskyddsdagarna 2019 gick av stapeln den 7:e och 8:e november i Stockholm. Platsen var Flemming7 som är en konferensanläggning i bottenvåningen på Träskyddsföreningens nya kontor på Fleminggatan 7.

Efter första dagens konferens promenerade deltagarna till det nya mikrobryggeriet i gamla stan för en uppfriskande öl före båtturen till allmänna gränd på Djurgården. Kvällens höjdpunkt var givetvis Mamma Mia The Party på Tyrol.

Trots en sen kväll var (nästan) alla uppe i ottan och deltog på Träskyddsföreningens Extra föreningsstämma på fredagsmorgonen. Stämman beslutade att fastställa styrelsens förslag om oförändrade avgifter. Därefter vidtog presentationerna för dag två, på temat inspiration och goda exempel.

Dagen avslutades med gemensam lunch på Vapiano.

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2022-05-19
Cancel