Nätupplagan: 2024-04-21 14:30

Inbjudan till Träskyddsdagen 2023, 26 oktober

av | 2023 08 31 | Evenemang, TräskyddsAktuellt

Välkommen till årets viktigaste och roligaste händelse i träskyddsbranschen, Träskyddsdagen 2023.

Självklart ska du, kollegor och personal komma för kunskap, nätverkande och fest.

Vi har laddat ett intressant och lärorikt program till extremt förmånlig kostnad (under självkostnadspris) för att alla ska kunna vara med. Vi vill skapa en ny branschdag där alla ska med och nätverka och träffas. Vi siktar på det största antal deltagare på år och dar. Så se till att komma nu och ta med alla från impregneringen, marknadsavdelningen, kvalitet, säkerhet och hälsa. Glöm inte vd och hela styrelsen. Vi har bara bokat 70 rum så skicka in er anmälan nu, medan det finns platser. Först till kvarn.

Anmäl er nu. OBS! Det finns några få platser kvar.

Program och aktiviteter den 26 oktober

Studiebesök hos Södra i Åstorp: (kl 09:30 eller så fort som möjligt med morgonflyget till Ängelholm) Vi börjar dagen med studiebesök och visning av Södras anläggning i Åstorp. Södra kommer visa upp anläggningen och berätta om arbetet med säkerhet och hälsa och materialflöden. Det är en unik möjlighet att se, lära och diskutera hur anläggningen i Åstorp drivs och utvecklas.

Konferens på Clarion Grand Hotel i Helsingborg: (Börjar med lunch kl 13:00): Aktuella och framåtblickande föredrag som är ca 15 minuter långa så vi hinner med många aktuella och viktiga frågor.

Här följer ett axplock ur programmet:

  • Marknadsutsikter och trender för trävaror samt för impregnerat och träskydd
  • Södras säkerhetsresa: vad har gjorts och vad återstår?
  • Kan Träskyddsinstitutets utbildningar höja branschens status?
  • Hur ska vi få politiken på vår sida? Påverkansarbete i EU och i Sverige
  • Kan vi verkligen digitalisera allt om trävaror?
  • Kan vi höja anseendet och statusen för impregnerat trä?
  • Tillkännagivande av vinnaren av Träskyddspriset 2023

Extra föreningsstämma: (börjar kl 16:30 i samma lokal). Alla som är anställda i ett medlemsföretag får delta. Medlemsföretaget företräds av en person med en röst. Stämman ska besluta om medlemsavgifter för 2024 samt nya stadgar för Träskyddsinstitutet samt välja styrelse till Institutet. Kallelse och dagordning skickas ut separat.

Festmiddag på Restaurang Aurora: (Båten kastar loss kl 19). Trerätters middag med tillhörande dryck. “Första rundan” sponsras av några av våra leverantörer.

Anmälan

Anmälan görs på Anmälnings formulär och är bindande.

Kostnad 1 995 kr per deltagare. Allt ingår (lunch, fika, trerättersmiddag med dryckespaket, logi och frukost) förutom resa till och från Åstorp/Ängelholm/Helsingborg.

Sista anmälningsdag är 25 oktober.

Väl mött

Träskyddsföreningen

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2024-04-21
Cancel