Nätupplagan: 2024-04-21 13:10

ByggaUte-kampanj 2021 är här!

av | 2021 05 03 | Marknad

NU ÄR DEN HÄR! Årets ByggaUte-kampanj är lanserad och har skickats ut byggvaruhusen och medlemmarna.

Nytt för i år är att varje bygghandlare själv får välja vilka delar av kampanjmaterialet man vill ha. Vi tror det är en bra idé för miljön att bara skicka ut det som faktiskt används, det gör också att vi kan bjuda på mycket mer material och årets kampanj omfattar två stora banderoller, skylthållare och mycket annat!

Övergripande mål är som vanlig att hjälpa bygghandeln och branschen att sälja mer NTR-certifierade kvalitetsmärkta trävaror på grundval av korrekt och saklig information och fakta.

Vi börjar därför med att påminna om alla skarpa argument som ni behöver och lite till. Egentligen behövs inte mer än att man känner till dessa argument!


ByggaUte-kampanjens beställningsbrev som skickas till byggvaruhandeln i början av maj.


Utöver goda argument har vi tagit fram säljstödjande material som kan sättas upp i butiken och brädgården och delas ut till kunderna. Allt material är utformat för att underlätta val och förklara skillnaden mellan de olika NTR-klasserna och var de ska användas.

Det finns även en hemsida som är särskilt framtagen för att informera om fördelarna med träskyddsbranschens produkter, lyfta fram fakta och underlätta val. Den heter som vanligt ByggaUte.nu. I år har vi lagt till ByggaUte-guiden för att underlätta för hemmabyggare och alla andra duktiga byggare.

Ännu en nyhet för i år är att TSM-systemet lanseras för att underlätta och förbättra informationshantering med märklappar och informationsskyltar och att möjliggöra digital distribution av dessa direkt till kunderna

ByggaUtekampanjens beställningsbrev som skickas till byggvaruhandeln i början av maj.

Brevet skickas under vecka 18 och 19 till medlemmar och svenska byggvaruhandlare. Om du inte har fått det kan du även kan hämta det i digital form genom att klicka på bilden.

Det tryckta magasinet har ersätts med en mer utvecklad hemsida som kommer att få en inriktning mot att fungera som en ByggaUte guide. Detta är en del i vårt digitaliseringsarbete.

 

För att komma till kampanjen:
ByggaUte Kampanj 2021

 

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2024-04-21
Cancel