Nätupplagan: 2023-11-29 23:11

Svenska Träskyddsföreningen
Svenska Träskyddsinstitutet

Nya hemsidan lanseras!

av | 2020 04 02 | Föreningen, Marknad

I dagarna lanserar Svenska Träskyddsföreningen en ny innehållsrik hemsida och en ny grafisk profil. Hemsidan har fått en ny, modern layout, massor med nya funktioner och lättillgänglig information som riktar sig till dig som användare.

Nya hemsidan är en del av ett nytt komplett kommunikationsutbud från Träskyddsföreningens sida och som är sammanlänkad med sociala medier, där vi via föreningens Facebooksida kontinuerligt publicerar intressanta nyheter liksom med inspirationswebben ByggaUte.nu. På traskydd.com kan du följa vårt nyhetsflöde samtidigt som du även får direktaccess till aktuella rapporter, PP-presentationer, fotografier och mycket annat.

Adressen är som tidigare www.traskydd.com

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2023-11-29
Cancel