Nätupplagan: 2023-12-07 17:12

Svenska Träskyddsföreningen
Svenska Träskyddsinstitutet

Vårt nya turistmål: Cykelbanor

av | 2020 02 22 | Inspiration

Cykelbanor är Sveriges nya turistmål och i takt med att fler äventyrsturistar med sina cyklar satsar kommuner och besöksnäringen på att bygga fina cykelparker. Kring cykelparkerna växer hotell, äventyrsturism, handel och kultur.

I samband med projekteringen av cykelparkerna är det viktig att bygga med hållbara, beständiga och säkra material. Som ägare av en cykelpark är säkerhet första prioritet och ekonomin är givetvis en viktig faktor för att få affärerna gå ihop, både vid bygget och över tid för att bära kostnaden för underhåll.

Här nedan finns lite inspirationsbilder från några fina cykelbanor. Se fler bilder på Träskyddsföreningens Pinterest.

 

.

No shortcode ID found

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2023-12-07
Cancel