Nätupplagan: 2023-12-05 06:12

Svenska Träskyddsföreningen
Svenska Träskyddsinstitutet

Bygg belysningsstolpar av trä!

av | 2020 02 22 | Inspiration

Träskyddsföreningen uppmanar till att använda trä till alla belysningsstolpar. Vi har noterat att det finns många länder som ligger före när det gäller att uppföra belysningsstolpar av trä. Se nedan ett urval av inspirerande bilder. Det finns många fler att se på Träskyddsföreningens Pinterestsida. Viktig är även att beställarna föreskriver ett NTR-klassat trä för att säkerställa lång livslängd och ett bra miljöval med svensk producerat virke.

Ett urval av bilder från Träskyddsföreningens Pinterest: NTR-Trä: Belysningsstolpar


No shortcode ID found

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2023-12-05
Cancel