Nätupplagan: 2024-07-25 18:43

Tack för engagemang under kursen i industriellt träskydd i Uppsala!

av | 2024 02 16 | TräskyddsAktuellt

Förra veckan avslutades kursen i industriellt träskydd i Uppsala, och samtliga 17 elever som deltog i kursen blev godkända, vilket markerar ännu en framgångsrik utbildningssatsning för branschen.

Under kursens gång har eleverna fördjupat sina kunskaper inom områden som bland annat vedanatomi, impregneringsteknik, arbetsmiljö och träskyddsmedlens toxikologi. Genom en kombination av teoretisk undervisning och praktiska övningar har eleverna utvecklat kunskaper inom industrin och träskydd.

Kursen i industriellt träskydd är en del av Träskyddsinstitutets kontinuerliga satsning på att främja kompetensutvecklingen inom träskyddsindustrin. Genom att erbjuda utbildningar som möter branschens aktuella behov och utmaningar, strävar institutet efter att bidra till en mer hållbar och effektiv användning av trä.

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare och föreläsare för deras engagemang och bidrag till kursens framgång. Med fortsatt samarbete och kunskapsutbyte ser vi fram emot att fortsätta stärka träskyddsbranschens position och bidra till dess fortsatta utveckling.

Bilder från Uppsala

Senaste nyheterna

Sommarhälsning!

Vi önskar er alla en underbar sommar och hoppas ni får en avkopplande och härlig semester! Vi vill även...

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2024-07-25
Cancel