Nätupplagan: 2024-04-21 14:15

Möt Svenska Träskyddföreningens nye VD-assistent och kommunikatör

av | 2023 10 24 | TräskyddsAktuellt

Vi kan härmed meddela att Johan Fridh nyligen klivit in i rollen som VD-assistent och kommunikatör på Svenska Träskyddsföreningen.

Johan är utbildad miljövetare och journalist och har tidigare arbetat med kommunikation på Fossilfritt Sverige, men också som journalist på SVT Vetenskap och Upsala Nya Tidning.

Roll och Ansvar:

I sin roll som VD-assistent och kommunikatör kommer Johan att stödja VD, Fredrik Westin, med administrativa uppgifter men också arbeta med kommunikation både internt och externt.

Här är ett kort meddelande från Johan själv:

“Jag är mycket motiverad över att bli en del av Svenska Träskyddsföreningen och ser fram emot att använda min tidigare erfarenhet för att bidra till att stärka föreningens positiva inverkan på träskydd och hållbar utveckling.” 

Kontaktuppgifter:

Om du vill komma i kontakt med Johan, är han tillgänglig via e-post på johan.fridh@traskydd.com eller per telefon på 0761-333435.

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2024-04-21
Cancel