Nätupplagan: 2023-12-01 07:12

Svenska Träskyddsföreningen
Svenska Träskyddsinstitutet

Följer du Träskydd i sociala medier?

av | 2021 11 09 | TräskyddsAktuellt

Träskyddsföreningen har varit mycket aktiv på sociala medier sista tiden. Vi tror det är viktig att alla i samhället får ta del av nyheter och information om våra framsteg och utvecklingen på träskyddsområdet. Att bygga med trä är ett av de viktigaste sätten att minska klimatutsläppen från byggsektorn och inte minst från byggande i utemiljöer. Viste ni till exempel att 99 procent av alla broar i Sverige byggs i stål och betong. En procent byggs med trä. Vi har mycket kvar att göra!

På vår hemsida har vi samlat en översikt över våra viktigaste kanaler på sociala medier och våra hemsidor. Håll till godo och följ och “lika” våra inlägg ofta. Då bidrar du med att sprida ringar på vattnet för träskydd. Klicka på bilden så kommer du till sidan.

 

 

Senaste nyheterna

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2023-12-01
Cancel