Nätupplagan: 2024-06-14 12:21

Kandidater till Träskyddspriset 2021 presenteras

av | 2021 08 23 | TräskyddsAktuellt

Inom kort presenteras årets åtta kandidater till Träskyddspriset 2021. Kandidaterna kommer att presenteras löpande via pressmeddelande och i sociala medier och finns naturligtvis att tillgå via Svenska Träskyddsföreningens hemsida. Kandidaterna har en god geografisk spridning och visar på bredden av möjligheter som går att skapa med skyddat trä. Kandidaterna ska förhoppningsvis fungera som inspiration till offentliga och privata aktörer. Vinnaren utses av en jury senare i höst.

Håll utkik på Träskyddsföreningens Facebooksida

och på Träskyddsföreningen.se

Senaste nyheterna

Odling och träskydd

Dagens impregnerade trävaror skyddas med miljöanpassade träskyddsmedel med kopparsalter som huvudsakligt...

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2024-06-14
Cancel