fbpx

Användarprofil

Här är din användarprofil. Kontrollera att uppgifterna är riktiga.

Du kan även ändra eller se profiler som är du är kopplade till (Andra företag eller personer)

Under fliken Relationer hittar du en lista på alla relationer din profil har.

 

 

 

 

Villkor och mer information

När du skapar konto och loggar in på vår sida utgår vi från att du har tagit del av och accepterar våra: Allmänna Villkor samt Integritetspolicy.

Medlemmar i träskyddsföreningen kan skapa konto och logga in för att ta del av medlemsinformation. Här finns exempelvis stämmoprotokoll och informationsmaterial om tillverkningskontroll, lagring, nya och gamla regler med mera. Även förmåner och rabatter som medlemmarna i Träskyddsföreningen kan ta del av.

Med medlemmar avses den juridiska person som är upptagen som medlem och betalar medlemskapsavgift. Medlemsföretagets företrädare och anställda personer har rätt att erhålla inloggningsuppgifter och ta del av medlemsinformationen.

Byggvaruhandlare kan skapa konto och beställa butiksmaterial och ta del av information om lagring och skyltning samt vilka regler som gäller för 20-års rötskyddsgarantin.

Kunder och kursdeltagare behöver skapa konto och logga in för att kunna beställa och boka samt för att ta del av materialet eller kursen.

Besökare som vill delta på seminarier och möten som förutsätter anmälan behöver skapa konto och logga in för att kunna anmäla sig och för att ta del av material som eventuellt hör samman med seminariet eller mötet.

Prenumeranter på Träskyddsaktuellt har ett begränsat konto som endast hanterar prenumerationen på epostlistan. (om man inte samtidigt har ett konto med någon av ovanstående behörigheter)

Print Friendly, PDF & Email
Cancel