fbpx
Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen6 månader sedan

I Kaggeleds vård- och omsorgsboende i Göteborghar förvaltningen i dialog med de boende skapat en ombonad utemiljö. Här finns en kombination av utrymmen för socialt umgänge, fysisk aktivitet och evenemang. På många omsorgsboenden i landet, uppmärksammas betydelsen av utevistelser och därmed blir utemiljöer som skapar...

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen6 månader sedan

I nya stadsdelen Hovås i Göteborg uppförs ett av stadens första kontorshus med limträstomme. Huset är designat av White, och även utemiljön får en stark prägel av linaxbehandlat trä. Byggnaden med tillhörande hållbar utemiljö kommer att stå färdigt sommaren 2021 enligt planerna.

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen7 månader sedan

Oceanhamnen i Helsingborg blir 2021-23 en ny stadsdel uppförd på öar, med attraktiva, havsnära bostäder och kontor. Mötesplatser längs kajer, på torg och i parker bidrar till att skapa liv och rörelse i området. Därmed förvandlas den industriella hamnen till en kreativ och spännande stadsdel...

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen7 månader sedan

Padel blir en allt mer populär sport i Sverige. Här en vy från en uteanläggning i Motala, med modern, klimatsmart användning av skyddat trä. Ett tips till alla de kommuner och föreningar som nu skapar möjligheter för en växande skara utövare av padelsporten.
...

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen7 månader sedan

Dammparken i Alsike, Knivsta är en naturpark med flera funktioner, dels för hantering av dagvatten, dels förstås för besök där tillgänglighet, skönhet och god funktion varit ledord för gestaltning och utformning. I parken finns särskilt utformade informationspunkter med naturinformation. Stor vikt har lagts vid användning...

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen7 månader sedan

I en artikel i Woodnet beskriver Bergs om fortsatta investeringar i affärsområdet Wood Protection. Bitus ökar kapaciteten i träskyddsprodukter. Läs mer på Woodnet.se

Cancel