TräskyddsAktuellt

Aktuellt  från Träskyddsföreningen och Träskyddsinstitutet

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2020-04-09

Aktuellt på FaceBook

by | 2020 03 03 | Träskydd på FB

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen6 dagar sedan

Den nya fjärde rapporten om bryggorna vid Sibbarps badplats straxt söder om Malmö uppmärksammas av Woodnet. De tidigare delrapporterna har väckt en del uppmärksamhet och resultaten blir intressantare desto längre tid som går.
Här får ni även länken till rapporten!
https://traskydd.com/traskyddsinstitutet/aktuella-rapporter/

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen1 vecka sedan

Trots coronakrisen har våren anlänt till ackompanjemang från koltrastens virtuosa melodier, och precis som kungen nyligen sa i sitt tal till folket med uppmaningen att stanna hemma - "varför inte måla om huset". Vi håller med och vill utöka denna utmaning; varför inte bygga om...

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen1 vecka sedan

Läs Fredriks inspirerande ledare "Bygg så det håller - hela livet" i senaste numret av populära ByggaUte-Magazinet .

Klicka här:
https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=effectreklam&d=byggaute-magasinet_2020

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen1 vecka sedan

Branschen går fortsatt starkt

Corona stoppar inte efterfrågan på kvalitativa träprodukter. Vid en rundringning till ett 20-tal medlemmar i Svenska Träskyddsföreningen upplever de flesta att det är en fortsatt bra orderingång och försäljning.

Många av de företag som vi...

Träskyddsföreningen
Träskyddsföreningen1 vecka sedan

Bullerskydd är en viktig delmarknad för NTR-märkta träprodukter för utemiljöer. Trafikverket bedriver på uppdrag från regeringen ett nationellt program för att reducera buller från väg och järnväg. Genom att följa detta projekt via denna länk är du ständigt uppdaterad om pågående projekt, uppdelat på län...

Print Friendly, PDF & Email

Senaste nyheterna

Aktuellt  från Träskyddsföreningen och Träskyddsinstitutet

TräskyddsAktuellt utges av Svenska Träskyddsföreningen och Svenska Träskyddsinstitutet. Ansvarig utgivare är Svenska Träskyddsföreningen och VD Fredrik Westin.

TräskyddsAktuellt bevakar Träskyddsbranschen och händelser som är av intresse eller har betydelse för branschens företag och intressenter. Publicering sker löpande på föreningens hemsida samt i sociala medier och i Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet TräskyddsAktuellt!

www.traskydd.com

Träskyddsaktuellt: 2020-04-09
Cancel